返回列表 發新帖
樓主: Tatco

恆源、LEAR、Tatco 衷心的向同行及不滿我們的朋友們致歉!

進階玩家

誠信度
0 %
F-Fun
NetD
活踴度

Tatco 哥 我上兩星期第一次幫襯你地恆源真係有啲唔好經歷,咁我爛左隻ue900就想順便改模啦 揀完色之後做去做耳印啦,但我諗諗下隻色都係唔係好啱,咁佢地叫我做左模先再去門市同你地聽職員講,咁我ok啦 就咁去到話轉色,佢話下,打左單冇得轉嫁喇啵轉色你要比番100蚊手續費,啲態度又勁差成程冇望過我,之後問我仲改唔改,我話算唔改,係個個金毛男職員,我翻番去諗多幾諗整cm都係想自己滿意開心姐,算,明知比你湯我都照改色,點知第二日去到話我比手續費我改色,點知又係佢,佢話下冇啦wo,你尋日自己話唔改嘅而家確認左開始整梗冇得改喇咁晆,真係好嬲我幫襯左你成2000蚊蚊改個模你地比啲咁嘅服務我 真係無話可說,我就同自己講算 以後唔會再來,好彩上星期個女職員打比我話我整個logo有問題,唔用得 咁我就轉左幻彩面版問番佢可唔可以轉色,好彩最後佢都肯幫我轉番
經過呢次呢真係驚喇,一諗起個金毛咁差態度真係唔敢再上來喇,我初初仲諗梗佢係咪tatco你本人,但又難以致信咁大落差
回復

6萬

管理員

LEAR audio from HK since 2008

誠信度
50 %
F-Fun
NetD
活踴度

Medal No.4

woody1223 發表於 2014-4-21 22:01
Tatco 哥 我上兩星期第一次幫襯你地恆源真係有啲唔好經歷,咁我爛左隻ue900就想順便改模啦 揀完色之後做去 ...

對於您是次既不快經驗,我地深表遺憾!
您所提及既該位職員現已離職,未來光臨恆源將不會再見到。
而我地亦會更努力地改善服務質素,
希望日後有機會再為您服務時,可以令您開心滿意吧!
多謝您既支持及寶貴意見!
  LEAR香港製造!耳機改模加單元,仲可以自由調校!
回復

進階玩家

誠信度
0 %
F-Fun
NetD
活踴度
我想講出一點,其實做呢行,最吸引客人會幫襯你地嘅地方並非價錢,老實講句到到賣嘅價錢,都差唔多,唔會差得遠,咁人地會因咩因素來你到幫襯你呢?就係口卑,咁點可以做到口卑好?就係服務態度,所以希望你地好好改善下,打咁大段野唔係會左啲乜r下折扣個啲,只係希望你地進步,等客人買野都買得開心啲
回復