查看: 10984|回復: 2

[DIY 產品] 耳機、耳筒、線材出事冇有怕!恆源專業維修改裝幫到您!

5萬

管理員

LEAR audio from HK since 2008

誠信度
50 %
F-Fun
NetD
活踴度

Medal No.4

耳機、耳筒、線材及相關產品用耐左出現問題?
斷針、斷插、耳機時有聲時無聲?
想方便快捷提升手上玩具質素?

每年成功為廣大玩家救回及改裝超過1萬對耳機、耳筒、線材及相關產品,全港實戰經驗最豐富、最值得信賴既恆源專業維修及改裝服務幫到您!

相關服務詳情:http://fs-digital.net/thread-14177-1-1.html
部份案例分享:http://fs-digital.net/forum-172-1.html

LEAR香港製造!耳機改模加單元,仲可以自由調校!

高階玩家

誠信度
0 %
F-Fun
NetD
活踴度
無用啦,整得太慢,上次我耳筒單邊有聲,上黎話要放低幾日check,點知我去第二間整,check連整都唔使十五分鐘就搞好了.........
回復

5萬

管理員

LEAR audio from HK since 2008

誠信度
50 %
F-Fun
NetD
活踴度

Medal No.4

形人 發表於 2014-10-29 23:46
無用啦,整得太慢,上次我耳筒單邊有聲,上黎話要放低幾日check,點知我去第二間整,check連整都唔使十五分鐘就 ...

首先,一個完善及負責任既耳機檢查,需要點時間。好似人做身體檢查咁,相信大家都想幫您檢查既醫生,細心同專業一點。
我地係幫客人維修及解決耳機問題,同純粹既手作功夫概念唔同。
第二,我地既服務需要公平、一視同仁地照顧所有客人,所以一般情況都需要按開單日期排單。
第三,我地一向都有即日取維修服務,但費用會視乎個別情況而定。
最後,希望大家明白,人手工作係有限的,今次可以快,唔代表次次都快得。如果次次都快得,代表有其他客人被延誤了,
雖然位位客人都想係快個位,但被人延誤個位或個班客人會有咩感覺呢?
  LEAR香港製造!耳機改模加單元,仲可以自由調校!
回復